Zöldövezet díj 2013: Szarvasi Város- és Környezetvédő Egyesület

Szarvas város szélén a Mol Zöldövezet program támogatásával 1 ha parlagon lévő terület, pihenő parkká alakítása volt a Város- és Környezetvédő Egyesület azaz a „városszépítők” célja. Közösségi összefogással, - Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete, Cigány Kisebbségi Önkormányzat és a Szarvasi Fiatalok a Holnapért Egyesület Anyaklubja vett részt a „városszépítők” által szervezett projektben. A pihenőpark két részből áll, ezáltal mindegyik korosztály megtalálja sportolásra, játékra alkalmas, másoknak pihenésre is alkalmas kulturált, több száz őshonos fával és több, mint ezer különböző fajú cserjével kellemessé varázsolt területet.

Az Anyaklub anyukái és gyermekeik nagy létszámmal, példamutatóan dolgoztak, és a játékos vetélkedőben is aktívan részt vettek, úgy, mint a többi szorgalmasan dolgozó gyermek is. Néhány év még szükséges a fák és cserjék igazi díszítő hatásának, árnyékot adó méretének eléréséhez. A város lakói hamar megkedvelték a város legújabb parkját.

Zöldövezet díj 2012: Iszkaszentgyörgyi Természet- és Környezetvédő Egyesület Zöldövezet díj 2014: Szentistvántelepi Cserkész Alapítvány